Kerstpakket kaars en kransjes

 

 

 

 

 

 

Deze kerstattentie bestaat uit een stapelkaars van sterren en een pak kerstkransjes. De stapelkaars is gemaakt in de kleuren van het bedrijfslogo. De kerstkransjes zijn verpakt in een kerstverpakking met een sticker "Merry christmas!". Het geheel is verpakt in transparant folie met een kaartje eraan.  

 

Oplage 150 stuks - € 7,50 ex BTW p.s.

 

 

 

 

 

 

 

 

Vogelvoederhuis met bier

 

 

 

 

 

 

Een kerstpakket bestaande uit een vogelvoederhuis van duurzaam hout met een fles bier van 0,75 liter. Het vogelvoederhuis kan men daarna vullen met vogelzaad voor de vogels buiten. Hoogte voederhuis is circa 37 cm. 

 

Oplage 50 stuks - € 14,85 ex BTW p.s.

 

 

 

 

 

 

 

 

Vogelflat met wijn

 

 

 

 

 

 

Verpakking voor een fles wijn in de vorm van een vogelflat. Het vogelhuis biedt plek voor 2 mussenfamilies. Horeca-personeel kreeg voor de Kerstdagen deze vogelflat met een fles wijn uit eigen kelder. Hoogte vogelflat is circa 43 cm. 

 

Oplage 55 stuks - € 10,00 ex BTW p.s.

 

 

 

 

 

 

 

 

Duobierpakket

 

 

 

 

 

 

Duobierpakket is een pakket van 2 grote flessen bier van 0,75 liter feestelijk verpakt in een houten kistje. Zakenrelaties kregen dit cadeau.  

 

Oplage 10 stuks - € 10,35 ex BTW p.s.

 

 

 

 

 

 

 

 

Pannenkoekenmand

 

 

 

 

 

 

Pannenkoekenmand bestaande uit een houten mand gevuld met biologische pannenkoekenmeel, jam en 2 flesjes bier. Inclusief een receptenkaart voor (bier)pannenkoeken. Relaties van een adviesbureau kregen dit pakket rond de feestdagen. 

 

Oplage 10 stuks - € 14,45 ex BTW p.s.

 
T 0314 - 643795 | caroline@cmem.nl