Kerststaaf mini

 

 

 

 

 

Een kleine kerststaaf gemaakt door een echte bakker. De staaf is circa 15 cm lang en weegt circa 125 gram. Leuk voor in een kerstpakket. 

 

Voorbeeld:

oplage 20 stuks - € 3,50 ex BTW p.s.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kerstkransjes

 

 

 

 

 

Een pak kerstkransjes gemaakt door trotse bakkers. Deze kerstkransjes waren onderdeel van een kerstpakket. Er zitten 17 koekjes in een pak van circa 155 gram. 

 

Doordat de kerstkransjes kwetsbaar zijn, versturen wij ze liever niet met de post. De koekjes kunnen worden opgehaald in Arnhem of Doetinchem en in overleg kunnen we een bestelling in de buurt ook langs brengen.

 

Voorbeeld:

oplage 20 stuks - € 4,50 ex BTW p.s.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Puntkaars met glitters

 

 

 

 

Een lichtgrijze puntkaars met grijze stukjes kaars en glittertjes. Aan het einde van het jaar kregen klanten deze kaars als kerstgeschenk. De kaars is circa 15 cm hoog en wordt verpakt in een kraftpapieren zakje. Het label kan worden gepersonaliseerd.

 

Oplage vanaf 50 stuks - € 2,75 ex BTW p.s.

Meerprijs personaliseren label - € 1,00 ex BTW p.s.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kaars met sneeuw

 

 

 

 

 

Een kaars in pyramide vorm met een extra laagje 'sneeuw'. Tijdens een kersviering op school is dit uitgedeeld aan de leerlingen. De kaars is circa 15 cm hoog. Per stuk verpakt in folie met een kaartje “Fijne Feestdagen”. 

 

Oplage 290 stuks - € 1,70 ex BTW p.s.

 

 

 

 

 

 

 

 

Gelukskaars

 

 

 

 

 

 

Een kaarsje met 1 of meer euromuntjes. Om medewerkers aan het einde van het jaar nog een keer extra te bedanken, gaf een bedrijf deze gelukskaars tijdens de eindejaarsborrel. Het kaarsje is circa 6 cm hoog.

 

Oplage 105 stuks - € 1,95 ex BTW p.s.

 
T 06-21985705 | cmem@de-wondere-wereld.nl