Vogelvoederhuis met bier

 

 

 

 

 

 

Een kerstpakket bestaande uit een vogelvoederhuis van duurzaam hout met een fles bier van 0,75 liter. Het vogelvoederhuis kan men daarna vullen met vogelzaad voor de vogels buiten. Hoogte voederhuis is circa 37 cm. 

 

Oplage 50 stuks - € 14,85 ex BTW p.s.

 

 

 

 

 

 

 

 

Vogelflat met wijn

 

 

 

 

 

 

Verpakking voor een fles wijn in de vorm van een vogelflat. Het vogelhuis biedt plek voor 2 mussenfamilies. Horeca-personeel kreeg voor de Kerstdagen deze vogelflat met een fles wijn uit eigen kelder. Hoogte vogelflat is circa 43 cm. 

 

Oplage 55 stuks - € 10,00 ex BTW p.s.

 

 

 

 

 

 

 

 

Duobierpakket

 

 

 

 

 

 

Duobierpakket is een pakket van 2 grote flessen bier van 0,75 liter feestelijk verpakt in een houten kistje. Zakenrelaties kregen dit cadeau.  

 

Oplage 10 stuks - € 10,35 ex BTW p.s.

 

 

 

 

 

 

 

 

Pannenkoekenmand

 

 

 

 

 

 

Pannenkoekenmand bestaande uit een houten mand gevuld met biologische pannenkoekenmeel, jam en 2 flesjes bier. Inclusief een receptenkaart voor (bier)pannenkoeken. Relaties van een adviesbureau kregen dit pakket rond de feestdagen. 

 

Oplage 10 stuks - € 14,45 ex BTW p.s.

 

 

 

 

 

 

 

 

Pannenkoekenpakket

 

 

 

 

 

 

Het pannenkoekenpakket bestaat uit een houten snijplank, biologische pannenkoekmeel en pompoenjam. Als kerstgeschenk kregen ijverige vrijwilligers van een vereniging dit pakket cadeau. Uiteraard feestelijk verpakt.

 

Oplage 10 stuks - € 12,40 ex BTW p.s.

 

 

 
T 0314 - 643795 | caroline@cmem.nl