Stapelhart kaars

 

 

 

 

 

 

Een kaars van gestapelde harten in vrolijke gemixte kleuren. Medewerkers die mee hebben gedaan aan een vrijwilligersdag kregen als feestelijke afsluiting dit hun werkgever cadeau. De kaars is circa 8 cm hoog.

 

Oplage 70 stuks - € 2,45 ex BTW p.s.

 

 

 

 

 

 

 

Zaadbommetjes

 

 

 

 

 

 

 

Zaadbommetjes gemaakt van klei en bloemzaadjes speciaal voor bijen en insecten. In plaats van bloemzaadjes in een standaard zakje kregen klanten dit van de kapper cadeau in de weken voor Kerst. Verpakt per drie stuks. 

 

Oplage 125 stuks - € 2,35 ex BTW per zakje

 

 

 

 

 

 

 

Cadeaupakket kistjes

 

 

 

 

 

 

Kistje van hout met eigen logo. De organisator van een congres gebruikte deze houten kistjes om een pakket van te maken die de bezoekers na afloop kregen. Afmetingen van het kistje:

  • lengte 25 cm
  • breedte 25 cm
  • hoogte 9 cm

 

Oplage 200 stuks - € 1,90 ex BTW p.s.

 

 

 

 

 

 

 

Zeeptelegram Succes

 

 

 

 

 

Zeeptelegram succes van zeepblokjes in een houten bakje. Een manager gaf haar personeel dit cadeau om hen succes te wensen met de laatste cursusdag. Dit zeeptelegram is circa 19 cm lang.

 

Oplage 24 stuks - € 5,50 ex BTW p.s.

 

 

 

 

 

 

 

Kerstkaars gestapeld

 

 

 

 

 

 

 

Een kaars van gestapelde sterren in kerstkleuren. In de decembermaand gaf een constructiebedrijf dit cadeau aan zijn relaties. De kaars is circa 15 cm hoog. Per stuk verpakt in folie met een kaartje "Fijne Feestdagen".

 

Oplage 20 stuks - € 2,45 ex BTW p.s. 

 
T 0314 - 643795 | caroline@cmem.nl